0

Your Cart is Empty

Gewaschener Kaffee – was bedeutet das eigentlich?

Wie Dir bestimmt bereits aufgefallen ist, findest du auf unseren Kaffees die Stichworte natural, anaerob oder auch gewaschen. Was bedeutet diese Info überhaupt? Eine Rohkaffeebohne kann nicht einfach so geerntet werden – was tatsächlich geerntet wird, ist die Kaffeekirsche. 

Read More

Zertifizierter Bio-Kaffee - was heißt das eigentlich?

Einige Kaffees schmückt heute ein Bio-Zertifikat. Aber was bedeutet Bio eigentlich im Kontext Kaffee? Und was ist mit Kaffees, die nicht bio-zertifiziert sind? Hier blicken wir hinter die Zertifikat-Fassade.
Read More

Coffee Sourcing - How we select the right coffees

Here we explain how we buy our coffee, what our sourcing principles are and what processes the green coffees have to go through before they end up in your espresso, cappuccino or filter coffee.

Read More

Anaerobic coffee - how fermentation works without oxygen

Anaerobic processing is a new form of coffee processing that brings out very special aroma profiles from coffees. In this article, we tell you exactly what it is and why you should definitely try anaerobic coffees.

Read More

Incl. VAT plus shipping. Free international shipping available. Delivery time: depending on your location.

English
English